fbpx

Fine art fotografiranje obitelji i parova

Obiteljski

Zašto obiteljski session?

Upravo me obitelj potakla na osmišljavanje posve individualiziranih sessiona koji nakon fine art obrade završavaju kao slike na zidovima vaših domova. Obitelj je pokretač svega što radimo u životu. Njeni članovi mijenjaju se brže no što smo u stanju primijetiti. Jedan čas su kraj nas mališani koji uče hodati, drugi čas su pred nama tinejdžeri. Obiteljski sessioni su tu da nas podsjete da je obitelj naša najveća vrijednost, da zabilježe našu sadašnjost za budućnost i omoguće nam da predahnemo od svakodnevice. Stoga su i obiteljski sessioni najčešće glavni razlog posjeta mojih klijenata.

Kako izgleda obiteljski session?

Svakom obiteljskom sessionu prethodi konzultacija tijekom koje dogovaramo što više detalja i utvrđujemo sve želje klijenata. Vrijeme sessiona posve prilagođavam klijentu, vašim radnim i školskim obavezama i bioritmu vaše djece. Izuzetno je bitno da na sessionu svi članovi obitelji budu odmorni i da se prije svega osjećaju ugodno.

Obiteljski sessioni najčešće traju od 1- 2 h ovisno o odabranom paketu, broju članova obitelji, dobi djece, broju presvlačenja ili jednostavno o raspoloženju najmlađih članova obitelji. Ja sam tu da se maksimalno prilagodim vašem vremenu i stvorim atmosferu u kojoj ćete se osjećati ugodno te nakon nekog vremena posve opustiti pred mojim objektivom.

Tijekom obiteljskog sessiona okidamo veći broj fotografija, u nekoliko poza koje vama odgovaraju. Isprobat ćemo nekoliko poza, vi ćete se opustiti, nasmijati i shvatiti koliko je vaša obitelj jedinstvena. Ali, u konačnici, ja nisam fotograf. Među brojnim fotografijama uobičajene fotografske obrade, vi ćete odabrati manji broj fotografija koje ću ja tada retuširati i tehnikom digitalnog fine art oslikavanja pretvoriti u bezvremenske portrete.

Tko može sudjelovati na obiteljskom sessionu?

Apsolutno svi. Od baka i djedova do kućnih ljubimaca, obiteljski session ćemo maksimalno prilagoditi vama i vašim željama.

Kakve sve obiteljske portrete možemo raditi?

Sama je mašta granica kada govorimo o portretiranju. Možemo raditi portrete po uzoru na barokne povijesne portrete, moderne portrete, nježne i intimne, dječje fantasy portrete.

Kako se odjenuti za obiteljski session?

Preporuka je da na obiteljski session dođete u svojoj najboljoj odjeći. Stvarat ćemo portrete koji će godinama, a možda i godinama nakon vas, stajati na vašim zidovima, u okvirima, Photobookovima ili u vašoj digitalnoj arhivi. Iako tijekom svakog sessiona možete isprobati i moje barokne i renesansne kostime, uz takve portrete uvijek je potrebno napraviti i portret u vašoj odjeći.

Koji paket je prikladan za obiteljski session?

Iako možete izabrati i I. paket, Vermeer Basic u kojem dobivate 3 retuširana i fine art obrađena portreta, moja preporuka je da odaberete barem 2., 3. ili 4. paket u kojima radimo 6, 10 ili 15 portreta. Kada već dolazite na session, tada je šteta ne napraviti i individualne portrete vaše djece, zajednički portret djece, majke s djecom, , oca s djecom, portret supružnika ili pak portret u kojem bilježimo neke posebne trenutke u vašim životima. Naposljetku, vi birate ono što vama najviše odgovara.

Što sve dobivam nakon sessiona?

Ovisno o paketu, rezervacijom termina i sessionom dobivate:

– individualizirane konzultacije prije i nakon sessiona

– session u trajanju od 45 min do 2 sata

– 15-60 fotografija kao uspomena sa sessiona

– 3-13 retuširanih i fine art oslikanih portreta

– portrete izrađene kao fotografije 15x20cm

– portrete otisnute na platnu dimenzija 60x40cm , 40×30 cm ili uz nadoplatu 70×50 i 90×60 cm

– Photobook “Vaša priča” 30×20 cm

Slavite svoje zajedništvo

Koliko si često uzmemo vremena i provedemo ga zaista u zajedništvu s ljudima koji su nam najbitniji? Život se naposljetku svodi na trenutke koje smo proveli s našim najmilijima, a oni najčešće ostanu nezabilježeni. Vaša obitelj neprestano raste, odrasta, razvija se i naposljetku stari. To je čudesan i neprocjenjiv proces i moja je misija da ga zabilježim na najbolji način koji mogu. Portretiranjem.

Rezervirajte svoj termin.

Za više portreta posjetite Tihana Kušter Portrayal na društvenim mrežama: