fbpx

Fine art fotografiranje trudnica i beba

Maternity
trudnica

Zašto trudnički session?

Bila ona teška, s komplikacijama ili najlaganija što može biti, trudnoća je zasigurno najuzbudljivije razdoblje u životu supružnika. Iščekivanje konačnog upoznavanja vašeg djeteta ne može se usporediti ni s čime. Iako nam se čini da to iščekivanje predugo traje, istina je da zapravo tih devet mjeseci prođe veoma brzo i na kraju se s nostalgijom sjećate svog trbušćića i neprocjenjivog osjećaja udaranja bebinim nogicama i rukicama. Iako ne znamo nosi li nam budućnost više djece ili tek jedno, svaku trudnoću vrijedi zabilježiti na najbolji mogući način.

Kako izgleda trudnički session?

Svakom trudničkom sessionu prethodi konzultacija tijekom koje dogovaramo što više detalja i utvrđujemo sve želje klijenata. Trudnički session također možemo spojiti s obiteljskim sessionom. Vrijeme sessiona posve prilagođavam klijentu, vašim radnim i školskim obavezama i bioritmu vaše djece. Izuzetno je bitno da na sessionu svi članovi obitelji, a posebno trudnica, budu odmorni i da se prije svega osjećaju ugodno.

Trudnički sessioni najčešće traju oko 1h, dok obiteljski sessioni traju od 1,5 – 2h ovisno o broju članova obitelji, dobi djece, broju presvlačenja i najbitnije, mogućnostima trudnice. Trudnica u svakom trenutku može predahnuti i odmoriti.

Tijekom trudničkog sessiona okidamo veći broj fotografija, u nekoliko poza koje vama odgovaraju. Uvijek možete prije sessiona pogledati koje poze i ideje vam sviđaju te mi ih pokazati tijekom sessiona. Među brojnim fotografijama uobičajene fotografske obrade, vi ćete odabrati manji broj fotografija koje ću ja tada retuširati i tehnikom digitalnog fine art oslikavanja pretvoriti u bezvremenske portrete.

Tko može sudjelovati na trudničkom sessionu?

Uz trudnicu, na trudnički session dobrodošla je cijela obitelj.

Kako se odjenuti za trudnički session?

Na trudnički session možete doći u odjeći koja vam je ugodna. Prije sessiona presvući ćete se u odjeću koju ćete sami izabrati. Ja stalno nadopunjujem svoju kolekciju trudničkih haljina. Uz duge romantične haljine, dostupne je nekoliko koktel haljina midi dužine te nekoliko povijesnih kostima.

Koji paket je prikladan za trudnički session?

Ako želite isključivo trudnički session, samo s trudnicom, možete izabrati koji god paket želite. Najpopularniji su 1. i 3. paket za takve prigode. Ako želite uz trudnički i obiteljski session, moja preporuka je da odaberete barem 3., 4. ili 5. paket u kojima radimo 6, 10 ili 13 portreta.

Što sve dobivam nakon sessiona?

Ovisno o paketu, rezervacijom termina i sessionom dobivate:

– individualizirane konzultacije prije i nakon sessiona

– session u trajanju od 45 min do 2 sata

– 15-60 fotografija kao uspomena sa sessiona

– 3-13 retuširanih i fine art oslikanih portreta

– portrete izrađene kao fotografije 15x20cm

– portrete otisnute na platnu dimenzija 60x40cm , 40×30 cm ili uz nadoplatu 70×50 i 90×60 cm

– Photobook “Vaša priča” 30×20 cm

Prerzo će proći. Stvorite uspomene.

Rezervirajte svoj termin.

Za više portreta posjetite Tihana Kušter Portrayal na društvenim mrežama: