fbpx

CJENIK

Želite li nešto baš posebno…

Uz umjetnost, maštu ili povijest – sve sjedinjeno s emocijama? Sve to stvaramo zajedno prema vašim željama.

Fine art portretiranjem dobivate iskustvo mašte, kreacije i bilježenja emocija prilagođeno vama, vašoj obitelji ili dragoj osobi.

A. i A. kao Ivica i Marica ispred kućice u obliku gljive – Fantasy Kids portret

Svako fine art portretiranje uključuje:

🪶 Uvodne konzultacije s klijentom kako bismo definirali sve želje klijenta: npr. koju priču klijent želi da ispričamo, za koju namjenu je portret potreban, koliko portreta odnosno scena želimo napraviti i u kojoj odjeći, kakvi portreti se klijentu sviđaju…

🪶 Fotografije su poput temelja ili praznih platna koje koristim za izradu digitalnih fine art portreta. Možete izabrati koliko god portreta želite, a vas ili vašu djecu fotografiram u onoliko poza koliko fine art portreta odaberete. Trajanje fotografiranja ovisi o broju izabranih portreta. Nakon snimanja odmah izabirete koje fotografije želite da iskoristim za izradu fine art portreta. Neobrađene fotografije se ne isporučuju.

🪶 Za fotografiranje je dostupno više od 50 povijesnih kostima za djecu i odrasle, haljina za trudnice i dojilje te rekvizita koji nam pomažu da se izrazimo kako god želimo.

🪶 Odabrane fotografije retuširam i obrađujem u Photoshopu u vlastitom fine art stilu. Svakom portretu posvećujem se zasebno kako bi se izradio kvalitetan i jedinstven portret, izrađen prema želji naručitelja. Pritom se retušira i obrađuju lice, oči, kosa, koža, odjeća, pozadina i rekviziti kako bi dobili svojstven fine art izgled. Dječji portreti izrađuju se kao jedinstvene kompozicije u kojima se djeca nalaze u posve novim svjetovima iz mašte. Svaki svijet je neponovljiv te izrađen prema želji djeteta.

120 min u 7 sekundi. Ubrzan prikaz izrade Fantasy Kids fine art portreta

🪶 Svi fine art portreti dobivaju se u minimalno dvije verzije: u punoj rezoluciji (koja se koristi za tisak ili izradu fotografija) te u najboljoj rezoluciji za društvene mreže.

🪶 Rok isporuke digitalnih fine art portreta je maksimalno 3 tjedna, a kod manjeg broja naručenih fine art portreta i kraće.

🪶 Nakon što primite svoje digitalne portrete, možete naručiti i gotove proizvode kao što su slike na platnu ili izrađene fotografije.

R.M. izvan okvira – Fantasy Kids portret

CJENIK*

* Primaju se rezervacije za veljaču 2024.

* Sami oblikujte svoj paket! Odaberite vrstu i količinu fine art portreta koje želite:

Dječji portreti

Emotions kids

Uhvatite srž emocija svog djeteta sa snažnim i dirljivim Emotions kids portretom. Emotions kids naglašava istinske emocije vašeg djeteta, bilo da se radi o radosti, tuzi, promišljanju, zbunjenosti ili nekoj drugoj emociji. Pritom se tijekom fotografiranja stvara ugodno i sigurno okruženje u kojem se dijete može slobodno i autentično izražavati. Rezultat je portret koji bilježi osobnost, duh i emocije djeteta na način koji je sirov, iskren i duboko dirljiv. Ovom vrstom portreta nije cilj stvoriti samo privatno umjetničko djelo već i podsjetnik na dubinu i složenost unutrašnjeg svijeta vašeg djeteta. Emotions Kids najviše naglašava izraze djeteta i njegove ili njihove emocije uz raznovrsne fine art pozadine. Djeca se za ovaj fine art portret mogu fotografirati zajednički ili individualno. Mogu se odijenuti u bilo koji od dostupnih kostima ili se fotografirati u vlastitoj odjeći.

Emotions kids portret: 30 EUR

Fantasy kids

Uplovite u čudesne svjetove i oživite maštu djeteta uz Fantasy kids portret koji prikazuje djecu u svjetovima napravljenima prema želji ili karakteru djeteta. Smještamo ih u njiove najdraže bajke, filmove, aktivnosti i interese te stvaramo slikovnice ili slike koje će ovjekovječiti njihovo djetinjstvo. Svaka kompozicija jedinstvena je i neponovljiva te se svi njezini dijelovi izrađuju posebno za pojedini portret. Djeca se za ovaj fine art portret mogu fotografirati zajedno ili individualno. Mogu se odjenuti u bilo koji od dostupnih kostima ili se fotografirati u vlastitoj odjeći.

Fantasy kids portret: 50 EUR

Baroque kids

Pronađite prirodnu gracioznost i bezvremensku eleganciju djeteta u Baroque kids portretu inspiriranom umjetničkim djelima iz raskošnog i dramatičnog 17. stoljeća. Baroque kids svojom dramatičnošću naglašava osobnost djeteta, njegove emocije i izraze lica. Barokni portreti izvedeni su uvijek na jednostavnim tamnim pozadinama, a naglasak je na licu djeteta uz specifično barokno osvjetljenje koje dodatno naglašava njegov psihološki karakter. Djeca se odijevaju u barokne ili renesansne kostime te se fotografiraju ispred ručno oslikanog baroknog platna, a po želji se mogu fotografirati i uz rekvizite.

Baroque kids portret: 25 EUR

Obiteljski portreti

Baroque family

Zakoračite u raskošnu prošlost s obiteljskim baroknim portretom uključuje fotografiranje svih članova obitelji u baroknim ili renesansnim kostimima ispred ručno oslikane barokne pozadine.

Baroque family portret: 30 EUR

Emotions family

Uhvatite jedinstvenu vezu i ljubav koju vaša obitelj dijeli s Emotions family portretom koji prikazuje ono najbitnije – obiteljsko zajedništvo. Obitelj se pritom prikazuje uz raznovrsne, ali jednostavne fine art pozadine kako bi se što bolje istaknule obiteljske emocije. Fotografirati se možete u vlastitoj odjeći ili u nekoj od dostupnih haljina.

Emotions family portret: 35 EUR

Simple family

Zamrznite trenutak u vremenu sa Simple family portretom prikazuje obitelj u njihovoj vlastitoj odjeći na jednostavnoj tamnoj pozadini. Cilj je uhvatiti i prikazati obitelj u jednostavnom, ali nasmijanom svakodnevnom izdanju.

Simple family portret: 25 EUR

Trudnički portreti

Maternity Emotions

Krenite na nezaboravno putovanje kroz majčinstvo ovjekovječujući bit svoje trudnoće uz Maternity Emotions. Prepustite se intimnom i emotivnom iskustvu u udobnom i sigurnom prostoru u kojem možete izraziti svoje najdublje emocije i povezanost sa svojim djetetom. Cilj je stvoriti portret koji evocira autentične emocije majčinstva, prikazujući snagu, ljepotu i otpornost ženskog duha. Emotions Maternity služi i kao snažan podsjetnik na iščekivanje, radost i bezuvjetnu ljubav koju osjećate prema svom nerođenom djetetu te nevjerojatno putovanje koje će dovesti do dolaska vašeg mališana.

Maternity Emotions portret: 30 EUR

Rezervirajte termin na vrijeme


Izvan okvira
Agata kao Alisa u zemlji čudesa

Poklon bon

Za krizme, krštenja, rođendane, vjenčanja… Kada ne znate što biste kupili ili kupnju obavljate u zadnji čas kao i većina nas! Javite mi se i poklon bon je na vašem e-mailu kroz par minuta. Možete sam izabrati broj i vrstu portreta koje poklanjate, personaliziranu poruku te čak i sliku na poklon bonu (ovisno kome je poklon namijenjen).