fbpx

PAKETI I CIJENE

Želite li nešto baš posebno…

Uz umjetnost, maštu ili povijest – sve sjedinjeno s emocijama? Sve to stvaramo zajedno prema vašim željama.

Fine art portretiranjem dobivate iskustvo mašte, kreacije i bilježenja emocija prilagođeno vama, vašoj obitelji ili dragoj osobi.

Svaki paket uključuje:

🪶 Snimanje neopterećeno vremenom. Može trajati 1h, 2 h ili duže ovisno o potrebi.

🪶 Korištenje više od 50 povijesnih kostima za djecu i odrasle, haljina za trudnice i dojilje te rekvizita koji nam pomažu da se izrazimo kako god želimo.

🪶 Fotografskog dijela: Nakon snimanja na e-mail dobivate 30-70 obrađenih fotografija. Među njima birate one koje su vam najdraže i želite da ih obradim u mojem fine art stilu.

🪶 Fine art portreta: Odabrane fotografije retuširam i obrađujem u Photoshopu u vlastitom fine art stilu. Svakom portretu posvećujem se zasebno kako bi se izradio kvalitetan i jedinstven portret, izrađen prema želji naručitelja. Pritom se retušira i obrađuju lice, oči, kosa, koža, odjeća, pozadina i rekviziti kako bi dobili svojstven fine art izgled. Svi fine art portreti dobivaju se u punoj rezoluciji (koja se koristi za tisak ili izradu fotografija) te u najboljoj rezoluciji za društvene mreže.

🪶 Dječji portreti mogu se izraditi i kao jedinstvene kompozicije u kojima se djeca nalaze u posve novim svjetovima iz mašte. Svaki svijet je neponovljiv te izrađen prema želji djeteta.

Agata i August kao Ivica i Marica ispred kućice u obliku gljive
Agata kao Alisa u zemlji čudesa

🪶 Nakon što dobijete svoje digitalne portrete, svaki paket može se proširiti odabirom gotovih proizvoda kao što su slike na platnu, izrađene fotografije ili Photobook.

PAKETI*

*U tijeku su rezervacije za 2023. godinu.

Mini rođendanski / božićni paket

Vermeer Single zamišljen je kao mini rođendanski paket za individualno portretiranje djece i odraslih ili malo portretiranje obitelji povodom božićnih blagdana.

Portretiranje jedne obitelji

Obiteljsko portretiranje uobičajeno uključuje obiteljske fine art portrete na kojima je cilj prikazati emocije jedne obitelji, zatim barokne fine art portrete u baroknoj ili renesansnoj odjeći te fantay dječje portrete.

Rezervirajte termin na vrijeme


Poklon bon

Za krizme, krštenja, rođendane, vjenčanja… Kada ne znate što biste kupili ili kupnju obavljate u zadnji čas kao i većina nas! Javite mi se i poklon bon je na vašem e-mailu kroz par minuta. Možete sam izabrati paket koji poklanjate, personaliziranu poruku te čak i sliku na poklon bonu (ovisno kome je poklon namijenjen).

VRSTE PORTRETA

Fotografiranje obitelji i parova

Fotografiranje djece

Fotografiranje trudnica

Fotografiranje beba i roditelja

  • Fine art portreti roditelja / majke s bebicom (0-12mj)
  • portreti dojilja, izdajanja, hranjenja na bočicu

Individualni portreti